Štika na grilu s citrónovou omáčkou

05.02.2014 14:05

Ingredience: 

- štika 4 porce
- bílý jogurt 2 lžíce
- citronová šťáva
- cukr krystal
- majonéza 100 g
- olej
- pepř
- petrželka
- sůl

Postup:

Porce štiky pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Osolíme je, opepříme, pokapeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme. Za několik minut je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme, až změknou. Podáváme s omáčkou, s bramborovými hranolky a se zeleninovým salátem.

 

Příprava omáčky: Uvedené potraviny dobře promícháme.

 

Zdroj receptu: https://www.tradicnirecepty.cz/

Rybí recepty:

Kapr
Pstruh
Štika