KOUPĚ RYB NA SÁDKÁCH V TROCNOVSKÉ SE VYPLATÍ

15.12.2023 13:08

Kdo si koupí rybu z našich sádek v Trocnovské ulici, rozhodně neudělá chybu. Ceny jsou nejnižší ze současné nabídky trhu a v nabídce je dostatečný výběr druhů ryb. Kromě kapra si zákazníci mohou koupit pstruhy, amury, sumce, candáty, štiky i líny. I tady však platí, že nabídka je platná do vyprodání zásob. Prodávají se i vnitřnosti.


Paní Bohunka z Dobré Vody si v loňském roce prodej v Trocnovské ulici pochvalovala. Zdejší sádky nám doporučil jeden náš známý. Jsem tu poprvé, ale vypadá to hodně dobře. Tady se ryby z velké nádrže neustále doplňují do kádí ve stánku, kde je jich jen několik. Jsou o hodně živější než jinde, kde tráví v kádích hodiny nebo celý den. Líbí se mi to. Ryby jsou čisté, zdravé. Koupíte si většího i menšího kapra, jak chcete. Také vám tady rybu zpracují a připraví rovnou do kuchyně. Příští rok sem půjdu zas.
Bohužel, zákazník bude muset akceptovat podmínky, které nejsou zaviněné naší organizací. Rekonstrukce Trocnovské ulice se protáhla a proti původním záměrům zasáhla i vánoční prodej ryb. Proto musí zákazníci parkovat kousek od sádek v okolí vysílače a na sádky pak dojdou pěšky. Zkušenost se zákazníky nám však říká, že jsou vstřícní, spořádaní a trpěliví. Nestává se, že by se při prodeji někdo rozčiloval nebo jinak nevhodně choval.
Prodej kaprů i amurů či pstruhů a dalších uvedených druhů v areálu naší organizace v Trocnovské ulici se před Vánocemi v loňském roce zdánlivě nelišil od minulých let. Kdo však chodí pro ryby pravidelně právě k nám, změny poznal. Prodej se neustále vylepšuje. Personál je početnější a služby jsou rozšířené tak, aby se zákazníkům vyhovělo co nejvíce. 
V loňském roce prodej zajišťovaly snad dvě desítky lidí. V prodejním stánku byli neustále tři prodávající, aby zákazníci nemuseli dlouho čekat. Ve zpracovně ryb v areálu hned vedle prodejního stánku se na čtyřech pultech střídalo několik zručných řemeslníků. Ryby kuchají, čistí a upravují na přání. Zákazník nemá důvod k nespokojenosti, byť v některých chvílích musí čekat ve frontě. 
Ceny ryb jsou na našich stránkách. Najdete je dle odkazu https://www.prodejrybcb.cz.