Archiv článků

13.03.2014 11:39
Pokud máte zájem o rybářský tábor na Lipně v Přední Výtoni, který má již dlouholetou tradici vyplňte prosím tuto přihlášku a zašlete ji na adresu  seminko.vlada@seznam.cz Termín tábora je: od 13. 7. 2014 do 26. 7. 2014 Více informací o tomto táboře se dozvíte zde
12.03.2014 12:23
Vzhledem k vzrůstajícímu zájmu o nákup ryb pro kuchyňské zpracovaní jsme se rozhodli vyjít těmto lidem vstříc. V sídle naší organizace tak prodáváme živé ryby (na přání zákazníka rybu také zpracujeme do požadované formy). Aktuální nabídku ryb naleznete na internetových stránkách...
11.03.2014 11:09
     Věříme, že máte zájem o dění v naší MO ČRS a proto Vás srdečně zveme na VČS, která se koná v prostorách firmy VAK a.s. ulice Boženy Němcové v Českých Budějovicích dne 15. Března 2014 od 8:30 hodin s tímto programem: Zahájení Program VČS,...
06.03.2014 11:35
Přidali jsme k revírům které obhospodařujeme statistiky úlovků v roce 2013. Prohlédnout si je můžete rovnou z následujících odkazů. Vltava 25 Jílecký potok 1 Malše 1 Stropnice 1 Vltava 23
21.02.2014 22:08
Všechny příznivce lovu kaprů zveme na Carp show, která se koná v sobotu 1. března 2014 v restauraci Jiskra na sídlišti Šumava, J. Opletala 33. Začátek akce v 15:00 hod. Program prezentace: lov kaprů na českých svazových vodách lov kaprů v zahraničí taktiky lovu a krmení představení výrobků a...
18.02.2014 15:34
Již jsme vyhodnotili data z vrácených povolenek na revírech Čertík a Hliník z roku 2013 a sestavili statistiky, které naleznete v záložkách u příslušných revírů. zde Čertík zde Hliník
05.02.2014 14:05
Ingredience:  - štika 4 porce - bílý jogurt 2 lžíce - citronová šťáva - cukr krystal - majonéza 100 g - olej - pepř - petrželka - sůl Postup: Porce štiky pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Osolíme je, opepříme, pokapeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a...
05.02.2014 12:39
Ingredience:  - pstruh 2ks - rozmarýn 3-4 větvičky - citron 2 ks - střední brambory 4-5 ks - máslo 70 g Postup: Celé brambory řádně očistíme kartáčkem, omyjeme a osušíme. Do každé brambory uděláme tenké zářezy nožem a na paříku uvaříme do poloměkka. Lístečky rozmarýnu jemně usekáme a...
05.02.2014 12:14
Ingredience:  - kapr bez kůže    800 g - máslo    60 g - cibule     40 g - stroužek česneku - červené víno     2-3 dl - 20 g hladké mouky a 20 g másla na jíšku - 4 kuličky pepře - nasekaná petrželová nať - a pokud máme - 60 g...
05.02.2014 11:57
Ingredience:   - slanina    120 g - kapří filety     800 g - sůl - olej - drcený kmín - koření (pepřové či steakové) - alobal Kapří filety naporcujte na stejně široké proužky (šířka proužku = výška bifteku). Porce masa osolte a okořeňte a následně stáčejte tak, že je...
Záznamy: 201 - 210 ze 241
<< 19 | 20 | 21 | 22 | 23 >>