Archiv článků
13.03.2014 11:39
Pokud máte zájem o rybářský tábor na Lipně v Přední Výtoni, který má již dlouholetou tradici vyplňte prosím tuto přihlášku a zašlete ji na adresu seminko.vlada@seznam.cz
Termín tábora je: od 13. 7. 2014 do 26. 7. 2014
Více informací o tomto táboře se dozvíte zde
12.03.2014 12:23
Vzhledem k vzrůstajícímu zájmu o nákup ryb pro kuchyňské zpracovaní jsme se rozhodli vyjít těmto lidem vstříc. V sídle naší organizace tak prodáváme živé ryby (na přání zákazníka rybu také zpracujeme do požadované formy). Aktuální nabídku ryb naleznete na internetových stránkách...
11.03.2014 11:09
Věříme, že máte zájem o dění v naší MO ČRS a proto Vás srdečně zveme na VČS, která se koná v prostorách firmy VAK a.s. ulice Boženy Němcové v Českých Budějovicích dne 15. Března 2014 od 8:30 hodin s tímto programem:
Zahájení
Program VČS,...
06.03.2014 11:35
Přidali jsme k revírům které obhospodařujeme statistiky úlovků v roce 2013. Prohlédnout si je můžete rovnou z následujících odkazů.
Vltava 25
Jílecký potok 1
Malše 1
Stropnice 1
Vltava 23
21.02.2014 22:08
Všechny příznivce lovu kaprů zveme na Carp show, která se koná v sobotu 1. března 2014 v restauraci Jiskra na sídlišti Šumava, J. Opletala 33.
Začátek akce v 15:00 hod.
Program prezentace:
lov kaprů na českých svazových vodách
lov kaprů v zahraničí
taktiky lovu a krmení
představení výrobků a...
18.02.2014 15:34
Již jsme vyhodnotili data z vrácených povolenek na revírech Čertík a Hliník z roku 2013 a sestavili statistiky, které naleznete v záložkách u příslušných revírů.
zde Čertík
zde Hliník
05.02.2014 14:05
Ingredience:
- štika 4 porce
- bílý jogurt 2 lžíce
- citronová šťáva
- cukr krystal
- majonéza 100 g
- olej
- pepř
- petrželka
- sůl
Postup:
Porce štiky pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Osolíme je, opepříme, pokapeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a...
05.02.2014 12:39
Ingredience:
- pstruh 2ks
- rozmarýn 3-4 větvičky
- citron 2 ks
- střední brambory 4-5 ks
- máslo 70 g
Postup:
Celé brambory řádně očistíme kartáčkem, omyjeme a osušíme. Do každé brambory uděláme tenké zářezy nožem a na paříku uvaříme do poloměkka. Lístečky rozmarýnu jemně usekáme a...
05.02.2014 12:14
Ingredience:
- kapr bez kůže 800 g
- máslo 60 g
- cibule 40 g
- stroužek česneku
- červené víno 2-3 dl
- 20 g hladké mouky a 20 g másla na jíšku
- 4 kuličky pepře
- nasekaná petrželová nať
- a pokud máme - 60 g...
05.02.2014 11:57
Ingredience:
- slanina 120 g
- kapří filety 800 g
- sůl
- olej
- drcený kmín
- koření (pepřové či steakové)
- alobal
Kapří filety naporcujte na stejně široké proužky (šířka proužku = výška bifteku). Porce masa osolte a okořeňte a následně stáčejte tak, že je...
Záznamy: 201 - 210 ze 241